Meniu mâncare

SALATE & ANTREURI

 
 
MOZZARELLA
cu roșii deshidratate în cuptor, salată verde și ulei de măsline aromat cu busuioc

 

AVOCADO ȘI SEMINȚE

quinoa, năut tandoori, semințe de dovleac prăjite, linte verde și avocado în crustă de susan

 

SALATĂ VERDE CU ȘUNCĂ SERRANO

și perle de brânză de capră învelite în ardei capia copt

 

TARTAR DE SOMON

cu brioșă prăjită

 

MIDII NEGRE

înăbușite în vin alb, cu usturoi și pătrunjel

 

TACO
cu muschi de vită prăjit și salată de ceapă cu lime și coriandru verde

 

  
FOIE GRAS

focaccia cu rozmarin, ceapă albă marinată și sos de vișine

 

SUPE

 

CONSOMMÉ

cu găluște de griș

 

SALMOREJO CU TON

supă cremă rece din roșii crude cu ton file și usturoi copt

 

CIORBĂ PICANTĂ DE MIEL CU LĂMÂIE

cu rasol de miel, năut și legume rădăcinoase
 


 
 

PASTE DE CASĂ & RISOTTO

 
 

TAGLIATELLE

cu roșii uscate, spanac, busuioc și Pecorino Romano

 

TĂIȚEI DIN OREZ CU MUȘCHI DE VITĂ

germeni de soia, urechi de lemn, shiitake, legume și coriandru verde

 

LEMON RISOTTO
cu tentacule de calamari

   
 

 
 

PEŞTE

 
 

FILE DE SOMON

cu salată marocană de morcovi, grapefruit, busuioc și mentă

 

DORADA GRILL

salată de fenicul, ridichi și ceapă verde, cu mărar și pătrunjel

 

TON FILE

cu vânătă rustică, edamame, ulei de măsline și mentă

 
 
 

PASĂRE & IEPURE

 
 

PIEPT DE PUI

cu sos papricaș, ragu verde din mazăre, fasole verde, ceapă și lămâie

 

PIEPT DE RAȚĂ

cu salată caldă din varză roșie, orez basmati, mere, urechi de lemn și chipsuri wonton

 

PULPĂ DE IEPURE

julienne de zucchini cu capere și ardei copți, velouté cu muștar și tarhon

 

 

PORC

 
 

SCHNITZEL DIN COTLET DE PORC
cu salată de cartofi
 

 

MUȘCHIULEȚ DE PORC

paste răzălite cu brunoise de legume și beurre blanc cu spanac și usturoi

 

CEAFĂ DE MANGALIȚA

cu Lecsó și cartofi noi cu pătrunjel verde

 
 
 

VITĂ & VÂNAT

 
 

CHATEAUBRIAND

cu sparanghel, sos olandez cu capere și rondele de cartofi prăjite

 

STEAK BLAK ANGUS

glazurat cu sos de piper negru și cartofi crocanți

 

ANTRICOT DE CERB

ciuperci nameko cu ienupăr și ceapă verde, vinete coapte și crumble cu verdețuri

 

 

DESERT

 
 

PANNA COTTA CU FRUCTUL PASIUNII

și compot de citrice cu soc

 

CRÈME BRÛLÉE

 

BUDINCĂ DE CHIA

și frișca cu Calvados

 

CHEESECAKE CU COACĂZE NEGRE

și ganache de ciocolată albă

  

 

PANDIȘPAN CU CIOCOLATĂ NEAGRĂ

și înghețată de matcha
   

 

ÎNGHEŢATĂ ŞI SORBET DE CASĂ

 

SELECŢIE DE BRÂNZETURI ROMÂNEŞTI