Meniu mâncare

ANTREU

 
 
FALAFEL
sfeclă copată, dovleac piure
  
 
FLOARE DE COLȚ - BRÂNZĂ GRATINATĂ
pere în vin, mousse de coacăze, pișcot cu nucă și curmale

 
 

TARTAR DE SOMON

cu brioșă prăjită

 

 

SALATĂ DE CALAMARI ȘI FENICUL

bulgur, roșii, pătrunjel verde, mentă

 

 

SUPĂ

 

SUPĂ CREMĂ DE PASTÂRNAC

pere, Serrano chips

      
 

 

SUPĂ CREMĂ DE SFECLĂ CU VIȘINE

telemea, hrean

      
 

 

SUPĂ DE FAZAN

găluște de griș, legume


 
 

PASTE DE CASĂ ȘI RISOTTO


 

GNOCCHI PRĂJIT

sos de hribi, ciuperci shiitake

 

TĂIȚEI DE OREZ

mușchI de vită, curry

 

LEMON RISOTTO

fructe de mare

 
 
FEL PRINCIPAL

 
 

MIDII

usturoi, pătrunjel verde, vin alb

 

SOMON FILE
orez negru, sfeclă, avocado, ananas, sos de portocale

 

LUP DE MARE
sparanghel, scoici, rondele de cartofi, usturoi, sos churut

  
 

PIEPT DE RAȚĂ

galette de mere și nuci, jus cu vin roșu, piure de mere coapte

 

COTLET DE MANGALIȚA

langoș, varză acră prăjită, spumă de hrean

 
 

TOCANĂ DE MISTREȚ

gnocchi, cimbrișor, arpagic murat

 

MUȘCHI DE VITĂ

aligot, zucchini la grill, sos Bordelaise

 

FOIE GRAS

gutui flambat, budincă Yorkshire, piure de mere

 

 

STEAK DE ȚELINĂ - vegetarian

hummus, pastă de ardei, pesto roșu
 

 

DESERT

 
 

VARGABÉLES

dulceață de caise

 

BREAD PUDDING

ciocolată, Cointreau, spumă din albuș de ouă

 

CRÈME BRÛLÉE

 

  

LAVA CAKE
coulis de zmeură, cremă Chantilly

 

ÎNGHEȚATĂ ȘI SORBET DE CASĂ
 

 

SELECȚIE DE BRÂNZETURI