Meniu mâncare

ANTREU

 
 
SALATA GRĂDINARULUI
din verdețuri și legume de grădină cu salată de vinete

 

MOUSSE DIN BRÂNZĂ DE CAPRĂ

cu pere în vin, nuci și biscuite cu rozmarin

 

TARTAR DE SOMON

cu brioșă prăjită

   
 

 

FOIE GRAS

cu pere și struguri în reducție de Tokaji Aszú

 

 

SUPĂ

 

SUPĂ WONTON

cu shiitake și legume julienne

 

CONSOMMÉ

cu găluște

 


 
 

RISOTTO & PASTE

 
 

RISOTTO VERDE

cu steak de conopidă

 

RAVIOLI
cu carne de căprioară, gălbiori murați și sos de hribi

   
 

 
 

FEL PRINCIPAL

 
 

FILE DE SOMON ÎNĂBUȘIT

cu midii și risotto verde cu busuioc

 

DORADA GRILL

cu salsa de roșii
 

 

PIEPT DE RAȚĂ GLAZURAT CU MISO

tempura de germeni, piure de mazăre cu wasabi, sos de fructul pasiunii

 

CEAFĂ DE PORC SOUS VIDE

cu polenta Margherita și salată caldă cu usturoi și lime

 

 

CHATEAUBRIAND
cu ratatouille
 

 

COTLET DE BERBECUȚ NOUA ZEELANDĂ

cu salată de năut, rodii și mentă, piure de conopidă

 
 
 

DESERT

 
 

PARFAIT DIN FRUCTUL PASIUNII

și cannoli cu spumă de zmeură

 

PECHE MELBA

 

CRÈME BRÛLÉE

  

 

DECADENCE DE CIOCOLATĂ
cu sorbet de căpșuni